Za recenzije filmova svih žanrova i recenzije filmovanih knjiga posetite
http://filmskihitovi.blogspot.com/

Obaveštenje

Obaveštenje: Budite slobodni da preporučite neki dobar horor, bez obzira na zemlju porekla i godinu kada je snimljen. Ako prvi put posećujete ovu stranicu, zamolio bih vas da odete na blog filmskihitovi (link iznad) i pročitate Važno Obaveštenje u sekciji Obaveštenja.

понедељак, 12. септембар 2011.

Rammbock: Berlin Undead (2010)


Žanr: Horor | Triler
Režija: Marvin Kren
Glumci: Sebastian Achilles, Ingrid Beerbaum, Carsten Behrendt...

Priča:
Baš kada Majkl dolazi u Berlin da poseti svoju bivšu devojku Gabi, užasni virus velikom brzinom počinje da se širi gradom...

Moj osvrt:
Moram da počnem od naslova. Što se tiče Berlina, videćete par stanova, okolinu jedne zgrade i jednu ulicu, tako da se film mogao zvati npr Leskovac Undead, ne bi imalo nikakve frke... Doduše vidi se u poslednjoj sceni parče grada kao i na jednom mestu delić panorame grada sa kao nekim dimom (kao na posteru, ali bez vatre) čisto da se pokaže kako se sranja dešavaju. Hajde još malo o lošim stvarima. Lik koji dolazi da se pomiri sa devojkom naleće na zombije. Zatvara se u stan sa nekim klinjom. Klinja od vrhova viljuški pravi municiju za praćku !?!?!? a ovaj naš glavni lik se buni i viče na njega jer su to Gabine viljuške.

Ha-HaAa
Još jedan opak propust. Lik konstatuje da nema mreže pa mobilni telefoni ne mogu da rade, da bi mu nekih minut i po kasnije zazvonio telefon koji je ostao u hodniku gde su zombiji. AAAAAAAAAAAAAAAAAAA, pa ljudi da li ste gledali ovo posle snimanja. Scene sa zombijima su ok. Film 28 Days Later je postao revolucionaran time što je uveo zombije koji trče, što je bilo osveženje naspram ranijih koji su se gegali i jedva kretali.

Ovaj film uvodi dve nove stvari. Jedna je da zombiji mogu da govore... barem neka baka je mogla. Uvodi i još jednu stvar koja mi je na prvi pogled delovala glupavo ali u principu je ispala ok. Pogledajte film pa procenite.

Zanimljivost:
Film traje nepunih sat vremena.

Naj Scena:
Završnica.

Moja ocena: 3/10

Нема коментара:

Постави коментар