Za recenzije filmova svih žanrova i recenzije filmovanih knjiga posetite
http://filmskihitovi.blogspot.com/

Obaveštenje

Obaveštenje: Budite slobodni da preporučite neki dobar horor, bez obzira na zemlju porekla i godinu kada je snimljen. Ako prvi put posećujete ovu stranicu, zamolio bih vas da odete na blog filmskihitovi (link iznad) i pročitate Važno Obaveštenje u sekciji Obaveštenja.

уторак, 1. новембар 2011.

Wrong Turn 2: Dead End (2007)


Kod nas nazvan: Pogrešno Skretanje 2
Žanr: Akcija | Horor | Triler
Režija: Joe Lynch
Glumci: Erica Leerhsen, Henry Rollins, Texas Battle...

Priča:
Grupa učesnika reality show-a dolazi u situaciju da se bori za život protiv porodice deformisanih kanibala...

Moj osvrt:
Želim prvo da iznesem negativne stvari, pošto su mi veoma upečatljive u ovom ostvarenju. Prva stvar je sam reality show koji je organizovan najblaže rečeno retardirano. S obzirom da je on visokobudžetni, očekuje se sjajna organizacija, zar ne. Što bi značilo to da su ljudi koji organizuju taj šou morali proveriti područje na kom se on snima. Da su to uradili provalili bi valjda da neko tu živi. 


Ceo koncept tog šoua je teška glupost. Što se tiče likova koji su birani za šou, jedna od njih kao da je birana za naše verzije Velikog Brata, što znači da joj je uloga da što pre raširi noge. Druga negativna stvar je sama gluma. Ako kažem da se u filmu pojavljuje Henri Rolins, očekujete da je on tu ubedljivo najgori. Mogu vam reći da sam u njegovoj glumi uživao, pa vi onda zamislite kakvi su ostali. Što se ostalih stvari u filmu tiče, mogu vam reći da sam veoma zadovoljan. Film sadrži sve one brutalnosti, sve one odvratnosti koje ljubitelj horor filmova očekuje u ovakvom filmu. Takođe, scene su prilično solidno odrađene, tako da ćete manje više svakog momenta očekivati da neka strela ili sekirče doleti prema nekim od likova. 


Sama ubistva su ekstremno brutalna što ćete uvideti još u prvoj sceni u filmu. Za razliku od prvog filma, ovde imamo pojavu i ženskih likova među tim deformisanim kanibalima. Ovo nikako nije neki visokokvalitetan horor, ali je definitivno filmić uz koji, ako ste fan horora, možete da se opustite i "uživate" u koljačini.

Zanimljivosti:
Režiser Džo Linč je rekao da je za ovaj film iskorišteno 300 galona krvi. U početnoj sceni trebala je da bude i Eliza Dušku koja je glumila u prvom delu ovog filma.

Naj scena:


Prva egzekucija.

Moja ocena: 5/10

Нема коментара:

Постави коментар